slider1.jpg
Şcoala Gimnazială Numărul 1 Sibiu
1 2

 

Școala Gimnazială nr.1 Sibiu

Şcoala noastră este o şcoală în slujba comunităţii, având capacitatea de a funcţiona ca o structură eficientă şi echitabilă pentru toate categoriile de copii şi de a asigura progresul tuturor elevilor săi, astfel încât

,,mâine să fie mai buni ca azi”.

Este o şcoală adaptată la standardele mileniului III, deschisă spre schimbare, în folosul copiilor şi al comunităţii, pregătindu-i pe elevi să se integreze într-o lume dinamică, formându-le capacităţi, deprinderi şi competenţe care să le permită să-şi găsească locul potrivit, ca buni cetăţeni, în sistemul social flexibil al Uniunii Europene.

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Sibiu este situata în cartierul Ştrand din municipiul Sibiu.

Cartierul a fost construit în perioada 1960-1984 în partea de vest a oraşului. Inaugurarea şcolii a avut loc la data de 1 septembrie 1989.

Poziţia geografică determină atragerea elevlor din cartierul Ştrand şi cartierele învecinate. Şcoala are personalitate juridică, organizând activităţi instructive - educative pe trei nivele:

  • Învăţământ preşcolar în limba română şi germană.
  • Învăţământ primar în limba română.
  • Învăţământ gimnazial în limba română.

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Sibiu:  Program: 8-16

Elevii beneficiază în prezent de o şcoală modernă, cu cadre didactice bine pregătite, cu experienţă la catedră.

Succesul se pare că este în mare parte dat de capacitatea de a continua atunci când ceilalţi abandonează!   William Feather

 

Attachments:
Download this file (Oferta_educationala.pdf)Oferta_educationala.pdf[ ]194 kB

Back to top